Werken bij TestPartner

Ben jij een Test Automation Engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij TestPartner denken we in mogelijkheden en zetten we er samen de schouders onder.

Op zoek naar de beste
Test Automation Engineers

Bij TestPartner geloven we in de kracht van samenwerken. We zijn de partner van onze klanten, maar onderling als team zijn we ook partners. TestPartner is een bloeiend bedrijf dat een snelle groei doormaakt. Dat maakt dat we iedereen keihard nodig hebben. Als vakmensen verstaan we ons vak en staat professionaliteit voorop, maar de sfeer is gezellig en informeel. Durf jij ervoor te kiezen om geen nummer te zijn, maar op nummer 1 te staan?

Jouw rol als Test Automation Engineer

Als Test Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van tests die software controleren. Onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven die afhankelijk zijn van deze software. Als ‘spin in het web’ heb jij een belangrijke taak binnen het team van scrum masters, product owners, business analisten, programmeurs en testers. Je bent vaak vanaf het begin van een project aanwezig, houdt overzicht en bent in de positie om constructieve feedback te geven. Jij begrijpt wat de klant nodig heeft, brengt de risico’s in kaart en zorgt ervoor dat deze geen kans krijgen om een gevaar te vormen.

Ons bedrijf

Het verhaal van TestPartner startte in 2017 toen Michael Ghiraw en Furgill Wariman besloten om de handen ineen te slaan. Inmiddels bestaat het TestPartner team uit een groeiend aantal test engineers die werkzaam zijn bij grote bedrijven zoals KLM, ABN AMRO, Klaverblad Verzekeringen, Nationale Nederlanden, NS en de Belastingdienst. We zijn dan wel niet de grootste, maar wel de beste als het gaat om testautomatisering. Onze focus ligt volledig op de technische kant van het testvak en daarin willen we de hoogste kwaliteit leveren.

Training en ontwikkeling

Bij TestPartner staat jouw ontwikkeling voorop. Vakinhoudelijke trainingen, een coach… waar je ook maar behoefte aan hebt.

Beloning? De keuze is aan jou

Jij mag kiezen: een vast salaris met een leuke bonusregeling, of ga je voor het beloningsmodel met 75% van de omzet?!

Goede arbeidsvoorwaarden

Pensioen. Leaseauto. Onkostenvergoeding. Extra vrije dagen. Met ons cafetaria model bepaal jij wat belangrijk is.

a-210

Van ieder project maak
jij een succes

Als Test Automation Engineer bij TestPartner maak je deel uit van een leuk team van experts. Ieder van ons heeft minimaal drie jaar ervaring op het gebied van test automatisering en is gespecialiseerd in één of meerdere platforms of test tools. Er is dus altijd wel iemand om mee te sparren.

Tegelijkertijd ben je ook onderdeel van het team bij de klant. Hier kun je medetesters begeleiden, puur dat extra handje zijn of advies geven. Welke taak je ook hebt, er is altijd hetzelfde doel: het project tot een succes maken!

Als tester heb je veel verantwoordelijkheid, krijg je met alles en iedereen te maken en is er altijd tijdsdruk. De steun en support die we intern bij TestPartner ervaren, geeft zoveel motivatie.

Jij bent de ideale tester wanneer je…

… code kan lezen en schrijven

Je ontwikkelt en programmeert zelf het TestFrameWork, waarbij je gebruik maakt van programmeertalen zoals Java, Javascript, .NET, Angular, XUnit en C#. Daarnaast heb je ervaring met SQL en met testautomatisering frameworks en tools waaronder Selenium, Cucumber, TOSCA en Ranorex.

… je eerste stappen in de testautomatisering wereld hebt gezet

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als testautomatiseerder, hebt een hbo/wo-opleiding afgerond en bent gekwalificeerd in TMap® of ISTQB. Je spreekt (en schrijft) vloeiend Nederlands en Engels en je bent in het bezit van een B-rijbewijs.

… graag onderdeel van een team bent

Agile werken draait om teamwork. Samen met een team ga je aan de slag om de doelen te halen. Jouw goede communicatieve en sociale vaardigheden zorgen ervoor dat jij een fijne teamplayer bent, die niet bang is om out-of-the-box te denken, maar juist met creatieve oplossingen komt.

… staat te trappelen om een groeiend bedrijf nog groter te maken

Jouw inzet wordt niet alleen gewaardeerd bij onze klanten, maar ook binnen TestPartner zelf. Kunnen wij als werkgever nog meer doen? Pakken we het niet optimaal aan bij de klant? Dan horen we dat graag. Bij ons krijg je alle ruimte om je gedachten te delen. Alleen op die manier komen we samen verder.

Jij werkt, dus jij bepaalt jouw beloning!

Hard werken moet beloond worden. Naast een uitdagende baan waarin je iedere dag werkt aan vernieuwende projecten, bieden wij jou een vast dienstverband en inspraak bij het verder laten groeien van TestPartner. Hoe wij jou daarvoor belonen? Dat ligt helemaal aan wat voor jou belangrijk is! TestPartner kent twee beloningsmodellen: een vast salaris en een beloningsmodel, waarbij je 75% van je eigen omzet ontvangt. Hierbinnen is alles bespreekbaar.

Dit bieden wij jou

Of je nu kiest voor een vast salaris of voor het beloningsmodel, je bent gegarandeerd van de volgende zaken:

 • Cafetariamodel (zelf het arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen)
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Individuele carrièreplanning
 • Ruim aanbod van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen (en het behalen van software testcertificaten)
 • Personal trainer en/of coach
 • Regionale inzet (goede afspraken over reistijden en afstanden)
 • Goed en flexibel mobiliteitsbudget (leaseauto, OV- of kilometervergoeding)
 • Privé kilometers en brandstof leaseauto in NL vrij
 • Netto maandelijkse onkostenvergoeding
 • Mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen
 • Laptop van de zaak

Wat wij zoeken

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als testautomatiseerder en bent gekwalificeerd in TMap® of ISTQB. Je bezit goede communicatieve en analytische vaardigheden, bent flexibel en creatief en streeft ernaar om werk van de hoogste kwaliteit te leveren.

Verder voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 • Afgeronde hbo/wo-opleiding
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Vloeiend in Nederlands en Engels
 • Kennis en ervaring met Agile/Scrum projecten
 • Ervaring met een of meerdere programmeertalen: Java, Javascript, .NET, Angular, XUnit, C#
 • Ervaring met SQL
 • Ervaring met een of meerdere testframeworks/tools met betrekking tot testautomatisering zoals: Selenium, Cucumber, Robot Framework, Cypress, TOSCA, Ranorex, etc.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.