Over TestPartner

Het team van TestPartner bestaat uit gespecialiseerde testprofessionals. De oprichters zijn al sinds 2001 werkzaam in de IT en besloten in 2017 hun krachten te bundelen. Met ervaring in middelgrote bedrijven, multinationals en overheidsorganen heeft testautomatisering geen geheimen meer voor de teamleden van TestPartner en zijn zij snel thuis in uw systemen.

We zijn trots op de Rotterdamse mentaliteit en uiten dat in directheid en in ons arbeidsethos. Bij ons is iedereen gelijk. En omdat wij nog groeiende zijn, heeft iedereen een belangrijke bijdrage te leveren in de groei en ontwikkeling van TestPartner.

TestPartner
Samen sterk in testen

Missie & Visie

De wereld van IT is altijd in beweging. Wat ons betreft is het duidelijk dat testautomatisering de toekomst heeft. Om deze reden hebben wij ons gespecialiseerd in testautomatisering in een Agile omgeving. We vinden het belangrijk een langdurige meerwaarde te creëren voor u en en uw bedrijf.

Het doel van TestPartner is betrouwbare software realiseren en behouden, op een zo kostengunstig mogelijke manier. Dit willen wij bereiken door de beste te zijn in wat we doen. Niet de grootste, wel de beste. Al onze professionals hebben een passie voor het testvak en daarbij minimaal drie jaar ervaring in hun specialisme. 

Wij als TestPartner willen uw partner in testen zijn en vinden daarom communicatie erg belangrijk. Naast ervaring en enthousiasme behoren ook analytische, creatieve en sociale vaardigheden tot onze kernwaarden.

Neem contact met ons op

Testpartner Rotterdam

TestPartner B.V.
info@test-partner.nl

Michael Ghiraw
+31 6 55 17 42 33

Furgill Wariman
+31 6 48 06 75 47

Postadres:
Grotemarkt 166
3011 PA Rotterdam

Bedrijfsgegevens:
KvKnr:
66307252

BTWnr:
NL856487879B01