Test Aanpak

Door voortdurende ontwikkelingen op IT-gebied is het mogelijk om software steeds sneller en effectiever te testen. Continuous Integration en Agile projectmanagement zijn daar twee voorbeelden van. Het team van TestPartner volgt deze innovaties en trends op de voet.

Agile Scrum

In de IT wordt steeds vaker de Agile Scrum-aanpak gehanteerd. Een project wordt opgedeeld in kleine, overzichtelijke delen, die in de loop van meerdere sprints worden afgerond. Dit biedt veel kansen, omdat uw projecten op deze manier stap-voor-stap, flexibel en doelgericht worden gerealiseerd. Het ontwikkelingsproces is transparant en er wordt met grote regelmaat geëvalueerd, wat ook de mogelijkheid van tussentijds bijstellen biedt.

Bij TestPartner geloven we in deze aanpak en daarom zijn al onze teamleden Agile Scrum Foundation gecertificeerd.

Continuous integration

TestPartner is groot voorstander van Continuous Integration. In deze situatie kan een build server automatisch een update doorvoeren, zodra de update alle tests heeft doorstaan. Een ontwikkelaar is er binnen enkele minuten zeker van dat de gewijzigde code nog steeds aan de kwaliteitseisen voldoet.

In combinatie met Continuous Integration worden versiebeheersystemen gebruikt, die het mogelijk maken dat verschillende ontwikkelaars aan hetzelfde stukje code kunnen werken. Dat maakt het proces nog efficiënter. Binnen TestPartner hebben wij vanzelfsprekend ervaring met diverse versiebeheersystemen (GIT, SVN) en build servers (Jenkins, Bamboo).

Wij kiezen voor transparantie en efficiëntie. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Neem contact met ons op

Testpartner Rotterdam

TestPartner B.V.
info@test-partner.nl

Michael Ghiraw
+31 6 55 17 42 33

Furgill Wariman
+31 6 48 06 75 47

Postadres:
Grotemarkt 166
3011 PA Rotterdam

Bedrijfsgegevens:
KvKnr:
66307252

BTWnr:
NL856487879B01