Over ons

Testautomatisering heeft voor ons team van gespecialiseerde testprofessionals geen geheimen. Wij beheersen samen alle mogelijke test tools en platforms. Onze ruime ervaring bij een grote verscheidenheid aan middelgrote bedrijven, multinationals en overheidsorganisaties daarbij opgeteld, maakt dat wij altijd snel thuis zijn in de dedicated systemen van onze klanten.
0
Opgericht
0
Tevreden Klanten
0
Test Automation Consultants
0
Verloop

Wat wij doen

Specialisme

Focus op testautomatisering in een Agile omgeving, waarbij we de ontwikkelingen op de voet volgen.

Sinds 2017

De oprichters zijn al sinds 2001 werkzaam in de IT en besloten in 2017 hun krachten te bundelen.

Missie

Ons doel: de software zo betrouwbaar mogelijk houden op een zo kostengunstige manier.

Onze cultuur

Als rasecht Rotterdams bedrijf weten we bij TestPartner wat werken is. Naast de ‘mouwen opstropen’ mentaliteit zit dat voor ons ook in slimmer werken.

Iedereen is even belangrijk

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, waar je vandaan komt of hoe oud je bent; iedereen heeft waarde! Alleen samen kunnen we onze klanten optimaal adviseren en ondersteunen. Daarbij is TestPartner een groeiend bedrijf waar iedereen goede ideeën mag opperen.

Duidelijke communicatie is key

Door goed met elkaar te communiceren weet iedereen waar ie aan toe is. Niet alleen in het team, maar ook voor de klant moet het duidelijk zijn waar het project staat. Wat er goed gaat en wat beter kan. Eerlijkheid staat hierbij voor ons voorop.

Afspraak is afspraak

In een Agile werkomgeving zorgen we er in teamverband voor dat doelen worden gehaald. TestPartner is een groot voorstander van een dagstart. Samen zetten de teamleden een stip op de horizon en kunnen elkaar ondersteunen of aanvullen.

Ons team

Onze partners

Cases waar we trots op zijn