Werken bij TestPartner

De naam zegt het al: TestPartner.

Dat betekent niet alleen dat wij de samenwerkingspartner zijn van onze opdrachtgevers, maar zeker ook van de mensen die bij ons werken. Samen vormen wij TestPartner!

TestPartner is een jong, bloeiend bedrijf met een duidelijke visie. Bij ons gaan kennis en ervaring hand-in-hand met enthousiasme en sociale vaardigheden. Om onze klanten de kwaliteit te bieden die zij verdienen, heeft ieder van ons minimaal drie jaar ervaring op het gebied van Test Automatisering en is gespecialiseerd op één of meerdere platforms of test tools.

Trainingen, ontwikkeling en innovatie

Ontwikkeling is een belangrijk onderdeel binnen TestPartner. Door deel te nemen aan trainingen is het mogelijk om je verder te ontwikkelen en software test certificaten te behalen. Ook houden we regelmatig brainstorm- en kennissessies, om elkaar te informeren over marktontwikkelingen en de nieuwste tools. Vaak combineren we dit met plezier, want het is niet alleen ons werk, maar ook onze gedeelde passie!

Test Automation Engineer

Wij zoeken gedreven testautomatiseerders die het leuk vinden om voor een jong en dynamisch bedrijf te werken. Binnen TestPartner krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van een groeiend team van experts en samen met vakgenoten te werken aan innovatieve opdrachten.

Functieomschrijving

Ben jij een testprofessional die code kan lezen en schrijven? Wil je werken voor toonaangevende klanten? En lijkt het je mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van een groeiend bedrijf? Als test automation engineer bij TestPartner maak je deel uit van een leuk team van experts en bedenk en programmeer je geautomatiseerde testen. Je bent in staat om zelfstandig complexe testopdrachten uit te voeren en andere testers te begeleiden bij het automatiseringsproces. Het is ook belangrijk dat vertrouwd bent met Continuous Delivery en de Agile aanpak. Daarbij ben je communicatief sterk, wil je graag samenwerken en kennis delen en wil je beoordeeld worden op je kunde.

Gevraagd wordt

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring testautomatiseerder en gekwalificeerd in TMap® of ISTQB. Je bezit goede communicatieve en analytische vaardigheden, nauwkeurigheid en een ambitie om werk van hoge kwaliteit te leveren. Je bent flexibel en creatief.

Je voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding
 • In bezit van rijbewijs B
 • Vloeiend in Nederlands en Engels
 • Kennis en ervaring met Agile/Scrum projecten
 • Ervaring met een of meerdere programmeertalen: Java, Javascript, .NET, Angular, XUnit, C#
 • Ervaring met SQL
 • Ervaring met een of meerdere testframeworks/tools met betrekking tot testautomatisering zoals: Selenium, Cucumber, TOSCA, Ranorex, etc…

Geboden wordt

Wij bieden je een uitdagende baan, met vernieuwende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving, waar kwaliteit, samenwerken en saamhorigheid centraal staan. In ons groeiende team van senior vakgenoten heb jij inspraak in de groei van het bedrijf en wordt jouw eigen inbreng gewaardeerd. We bieden je een vast dienstverband bij een relatief kleine, specialistische en informele organisatie, waar je beloond wordt met een zeer aantrekkelijk salaris en een bonusregeling, gecombineerd met secundaire voorwaarden. 

We kennen twee beloningsmodellen: vast salaris en een beloningsmodel 75% van de omzet.

Vast salaris

 • Cafetariamodel (arbeidsvoorwaardenpakket (deels) zelf kunnen samenstellen)
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Individuele carrièreplanning
 • Ruim aanbod van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen
 • Personal trainer of mental coach
 • Regionale inzet (goede afspraken over reistijden en afstanden)
 • Goed en flexibel mobiliteitsbudget (leaseauto, O.V.-/ kilometervergoeding)
 • Privé kilometers en brandstof leaseauto in NL vrij
 • Netto maandelijkse onkostenvergoeding
 • Mogelijkheid tot koop van extra vakantiedagen
 • Mogelijkheid tot beloningsmodel 75% van de omzet
 • Laptop van de zaak
 • Maatpak, als introductie in TestPartner

Beloningsmodel 75% van de omzet

Misschien ken je het Rotterdamse gezegde ‘Veel voor weinig, maar nooit chagrijnig’ wel, over hard werken voor weinig geld. Wij zijn dan Rotterdams — dit doen we net even anders. Bij TestPartner kun je naast een vast dienstverband ook kiezen voor een ‘beloningsmodel waarbij je 75% van de omzet krijgt’ constructie. Dit is kort samengevat de gulden middenweg tussen freelancen en een vast salaris. Het betekent een zeer goed maandsalaris wanneer je werkt (75% van je maandelijkse omzet) en een financieel vangnet voor wanneer je even geen opdracht hebt. Zo heb je een vast basissalaris van €2.500,- per maand en hoef je nooit chagrijnig te zijn.

Bedrijfsprofiel

TestPartner is een van de weinige testbedrijven in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in testautomatisering. Wij focussen ons echt op de technische kant van het testvak en willen daarin de hoogste kwaliteit leveren. We vinden het dan ook belangrijker om de beste te zijn dan de grootste. Onze vakmensen begrijpen wat de klant nodig heeft. We zijn een relatief kleine, informele organisatie met een open bedrijfscultuur, waar professionaliteit voorop staat.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

TestPartner is altijd op zoek naar nieuwe teamspelers. Heb jij net zoveel passie voor software testen als wij? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Testpartner Rotterdam

TestPartner B.V.
info@test-partner.nl

Michael Ghiraw
+31 6 55 17 42 33

Furgill Wariman
+31 6 48 06 75 47

Postadres:
Grotemarkt 166
3011 PA Rotterdam

Bedrijfsgegevens:
KvKnr:
66307252

BTWnr:
NL856487879B01